Guitar


Idag har det inte hänt mycket, ligger hemma och tittar på Tour de Ski. Tar kort på en dammig gitarr i väntan på att herrarnas lopp ska börja, haha kul liv jag har.
Oj nu har det börjat, vi ses.


Hanna



Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag


Fotat

Idag har jag och syrran varit ute och fotat henne i det vackra vädret. Det var kallt, regnigt och blåsigt och jävligt men Hanna var jätteduktig. Jag håller på att redigera bilderna nu, jag är asnöjd! Och jag älskar mitt nya objektiiiv! <3 
Det dyker nog upp några bilder här om ett tag.


11.29

Idag ska jag till Västerås och träna, ska bli jättekul. Vi ses kanske senare idag.


Lycklig

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra jul, jag har haft det jättebra. Har vart mysigt, och så har jag fått en massa fina julklappar. Bland annat fick jag pengar till ett kameraobjektiv av mamma och pappa. Tillsammans med mina sparpengar så hade jag råd med det som jag ville ha, Canon EF 100/2,8 USM Macro.
Jag tänkte köpa det igår, men det var tyvärr slut i Uppsala, så istället åkte jag idag tillsammans med mamma till Stockholm och köpte det. Asså ni fattar inte hur glad jag är, jag verkligen älskar objektivet. Jag tror jag är käär... ♥ 
Ni skulle ha sett mig i bilden påväg hem haha, jag var helt galen och satt i bilen och fotade allting som gick att fota. Under är några av bilderna som jag har tagit hittills. Jag är så glaaad! :D Jag fattar inte att det är mitt...

Asså man kommer så nära! :o


Dan före dan


NU är jag äntligen klar med julklapparna, vaddå seg haha? Nu måste jag gå och lägga mig innan klockan blir 00.00 och det är julafton. ;)

God jul på er hörni!


Julnaglar


Hejhej, är det bra med er?
Med mig är det sådär, har legat hemma med feber hela dagen... Som tur är så har det varit skidor på tv, så det har inte varit så synd om mig ;)
Här är två bilder på mina "julnaglar" förresten, vad tycks? :)


Elsa


Jag heter Elsa. Femton år gammal är jag och jag bor någonstans i Uppsala.

Friidrott är mitt liv, det finns inget bättre. Jag tränar i världens bästa grupp tillsammans med de underbaraste människorna. När jag inte tränar eller tävlar själv så ligger jag nog troligtvis hemma i soffan och kollar på friidrott på tv.
En dag ska jag bli bäst.

Annars så tycker jag om att måla naglarna, och att fota är väldigt kul också. Den här bloggen är nog mest en fotoblogg, många bilder lägger jag upp i alla fall. Porträttfoto är nog det som jag tycker är allra roligast.
Hoppas ni fortsätter läsa!

Bilden är fotad av Hanna


22.03


En till gammal bild från i somras. Känner att jag har lite brist på bilder ehe.

Så var det klart. Sista provet för i år är avklarat, fyfan vad skönt. Det gick bra också! :)
Har målat om mina naglar också förresten, visar bild nångång när jag hinner fota. ;)


Sista provet


Bild från i somras

Egentligen slutade vi två idag, men jag satt kvar nästan en timme till och gjorde klart matteprovet. Haha jag är skitseg på sånt där. Tror det gick ganska bra i alla fall.
Nu blir det lite plugg till SO-provet imorgon, och sen träning. Sista provet 2011, så skööönt.


Trettonde


Jag upptäckte idag när jag kom hem från skolan att hela menyn på bloggen i vissa webbläsare hade hamnat underst på sidan, fick lite panik haha. Det tog ett tag, men nu ska det vara fixat. Lämna gärna en kommentar om deignen ser konsig ut på något sätt! :)

Nu blir det plugg, har matteprov imorgon och SO på torsdag. Orkar inteeeee. Man tycker ju att man kunde få slippa det sista veckan innan jullovet. Jaja snart så ;)

Igår förresten så var vi i Västerås med friidrotten och tränade, jag hoppade tresteg! :D Jag hade nästan glömt bort hur kul det är haha. Jag vill tävla nuuuuuuuuuuuuuuuu.


Ny design


Klar med nya designen nu, vad tycks? :)
Jag ändrade egentligen bara bilderna, så det vart inte så jättestor skillnad, men ändå... ;)


Design


Håller på med en ny design, en lite "vintrigare". Den kommer nog upp nån gång i början av veckan! :)


22.18


Åh jag längtar efter snö. Det har ju snöat en del, men den snön har ju försvunnit direkt. Bilderna är från för två år sen , när vi var i Björnrike och åkte skidor.

Har vart hos farmor och farfar idag och haft det mysigt, därför har jag inte bloggat nånting.
Imorgon måste jag verkligen börja med julklapparna, åh varför är jag alltid så seg med det där? Har ingen aning om vad jag ska ge till nån haha.

Härligt att Amanda vann igår förresten, det förtjänade hon verkligen ♥


Novelldagen


Hemma från Novelldagen nu då. Skön dag, vi hade bara en lektion och slutade typ tjugo i två. Min novell vart faktiskt nominerad i kategorin "kärlek", men jag vann inte. Jaja ändå kul att bli nominerad hehe.

Idolfinal ikväll också, AMANDA FONDELL ♥


Pepparkakor



Idag har jag, Louise och Jazmin varit hos Sanna och bakat pepparkakor, vi hade skitkul! Gillar ni min gubbe som hoppar tresteg hehe? (högra bilden) Det under honom ska föreställa en friidrottsarena uppifrån. xd

Imorgon är det Novelldagen i skolan, istället för Nobeldagen. Alla har skrivit noveller i olika kategorier, och så är det någon som vinner i varje kategori. Blir nog rätt så skön dag, inte så många lektioner och så.


Onsdag

Jag gillar onsdagar. Slutar två, och sen är det träning på kvällen. Niiice! :D 

Det var längesen jag fotade nu, så jag har bara gamla bilder. Det är synd att det blir mörkt så snabbt, kommer ju inte hem från skolan förrän det är mörkt ute ;/ Jag fixade ihop någonting av en gammal bild istället, ser ut som ett monster haha.

Jag funderar på att ändra designen lite också, den känns lite för somrig. Får se om jag hinner i helgen.


Få ljusen att se ut som stjärnor


Här kommer ett litet tips som passar bra nu när det snart är jul - hur man får ljusen att se ut som stjärnor.

Ställ kameran någonstans där den står stadigt eller använd stativ. Ställ in kameran i ett läge där man själv kan välja slutartid, och ställ in slutartiden på ett högt tal (på bilderna har jag 20 sekunder). Sen är det bara att trycka ner avtryckaren och vänta tills bilden är klar. Om bilderna blir lite skakiga så kan man använda självutlösare.

Lycka till! :)


Gästbloggning


Klicka på bilden för att komma till min blogg

Hejhej, Nesrin här, tänkte uppdatera lite eftersom Elsa aldrig bloggar haha. Idag på spanskan kollade vi på en spansk film som faktiskt är ganska bra. Det var typ den enda bra lektionen idag. So'n var faktiskt rolig också eftersom vi tramsade för det mesta. Både jag och Elsa slutade klockan tre. Och en kvart senare var det tjejgrupp. Nu ska jag äta lite och sen försöka plugga lite fast det kommer inte gå så bra haha. Iallafall, ha en bra tisdag. Puss Nesrin


Snöö


Bara två veckor till jullovet nu då! Gud vad skönt det ska bli.
Det snöade igår, hoppas att den ligger kvar ett tag bara. Bilden är från förra året, när det var hur mycket snö som helst. Jag hade precis fått min kamera och sprang runt och fotade allt som gick att fota. Åh hihi jag älskar min kamera ♥

Till skolan nu då, vi ses.


Helgens awesome

Jag blev helgens awesome hos Keela! Jag vart lite förvånad när jag såg att jag hade fått 528 besökare haha, men sen så förstod jag vad det berodde på. Tack så jättemycket Keela! :D
Hoppas att några av er som har klickat er in på min blogg gillar den och kommer hit igen! :)

Jag har inga nya bilder så det får bli fyra gamla som jag gillar istället.


Sunrise



Så här såg det ut när jag vaknade imorse...