Mer Hanna


Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag


Cornflakes


En halvtimmes sovmorgon idag så jag passar på att slänga upp ett inlägg med mina naglar som jag gjorde för ett tag sen nu. Det här gången blev det cornflakes och sånt hehe.
Nu måste jag springa iväg till skolan, vi ses!


Smakprov

Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag
 
Åhhh hihi vad jag älskar den här bilden!


Homework


Två inlägg om läxor på rad, kul blogg jag har ;) Men jag kämpar på här!
Efter skolan idag hade jag och syrran en liten fotografering, jag har inte kollat så noga på bilderna än men jag tycker de verkar grymma! Jag ska nog ge upp pluggandet för idag snart och redigera några av bilderna istället.


Las sillas están ocupadas

¡Hola!
Dagens träning var roolig, nu sitter och försöker få spanskaglosorna att fastna samtidigt som jag lyssnar på dansk musik. Nya blogg.se verkar ju ha en hel del bra funktioner faktiskt, men det verkar som att jag behöver ändra lite i min design för att kunna använda dem? Får väl fixa det nån gång när jag inte har nåt bättre för mig.
Nä nu ska jag gå och öva på mitt leende till skolfotot imorgon (skulle behövas haha), ¡adios amigos!


Måndag

Hittade lite bilder från i somras när vi var ute med båten, haha andra bilden <3
 
Första skoldagen på den här veckan avklarad, måndagar är ju inte precis min favoritdag kan man säga. Men nu blir det bättre för nu ska jag på träning, vi ses sen.


Kräftor och nya blogg.se

Hallå hallå!
Igår var jag i Dalarna och åt kräftor och hade det mysigt. Nu sitter jag hemma och tittar på Diamond Leuge samtidigt som jag målar naglarna och pillar lite med min bloggdesign. Jag har tydligen fått nya blogg.se nu och jag fattar inte speciellt mycket. Men man vänjer sig väl om ett tag antar jag.


Hörlurar


Är jag den enda som fortfarande har en sån här mobil haha? Det är väl inget större fel på den, den får nog stå ut med mig ett tag till. Äntligen har jag köpt nya hörlurar till dem, mina gamla hade bara ljud i ena örat tills för ett tag sen när de la av helt.

Nu ska jag kila iväg på träning, vi ses!


Naglar


Några designer jag har haft på mina naglar

Det var ett tag sen jag målade naglarna nu, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska måla för nåt nu. Slut på idéer. Om det är nån som har nåt bra förslag så kommentera gärna! :)

Jag använder tandpetare till att göra dem, och ibland också nålar för riktigt små saker. För fler kolla kategorin naglar.


Tuesday



Är det sant att det bara gått fyra skoldagar? Känns som att jag har gått i skolan i en månad typ. Det är tisdag och det känns som att veckan aldrig kommer ta slut. Okej haha där överdrev jag lite.


Finalist


En del av min galna träningsgrupp får stå för bilden idag

Just nu är jag väldigt glaaad, inte bara för att dagens träning var rolig och gick bra utan också för att jag är en av finalisterna i Rebeckas fototävling! Det trodde jag aldrig när jag såg hur många som hade anmält sig, fyfan vad kul! Jag tävlar med den här bilden och om du gillar den så kan du rösta på mig häär, då blir jag superglaad! :D


Nesrin IV


Modell: Nesrin / Foto & redigering: Jag


Loggbok



Loggboken man fick i skolan var så tråkig så jag fixade till den lite med några av mina egna bilder.


Slösöndag


Modell: Klara / Foto & redigering: Jag

Idag har det inte hänt mycket. Har legat hemma och kollat på DN Galan Youth hela dagen, varför är inte jag med och tävlar föör? Man blir ju sugen asså.

Klara får stå för bilden, hon fyllde nämligen år igår. Eller det var inte igår hon fyllde år, men igår var vi några stycken hemma hos henne och firade henne och hade det mysigt.

Nu ska Sofia snart springa lång häck så jag måste gå till tvn och skrika, hoppas hon hör mig hihi.


Helg


Två lediga dagar då innan skolan börjar på riktigt. Ingenting vettigt har jag att skriva som vanligt. Bilden är på syrran, hon fick sätta sig ute i regnet så att jag kunde fota och exprimentera lite i photoshop (mohahah). Rätt så bra tycker jag faktiskt att jag lyckades.


Tävling

Jag är med och tävlar i en fototävling hos Rebecka. I potten ligger 300:- på tvspelsweb.se. Om jag vann så skulle jag vilja ha den här reflexskärmen, min gamla egengjorda börjar nämligen kännas som att det har gjort sitt...

Temat är sommar och jag valde den här bilden på Klara från igår för att jag tycker den känns väldigt somrig (haha bra motivering).



Skola


Första skoldagen avklarad, roligare skoldagar har man väl vart med om. Bara 126 dagar till jullovet nu, haha fan vad deppigt.


Klara


Modell: Klara / Foto & redigering: Jag

Sommarlovets sista (buhuu) dag spenderades med Klara. Bland annat så fotade vi varandra, världens finaste fotoplats var det. Och gud vad jag älskar den här bilden! Känner att det är många porträttbilder på min blogg just nu, men det gör inte så mycket för det är såna bilder jag gillar mest.
Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, godnatt!


Nesrin III



Modell: Nesrin / Foto & redigering: Jag


Designuppdatering


Min gamla design hade jag egentligen från ända sen jag böjade blogga tills nu, bara bytt bilderna. Jag hade tröttnat ordentligt på den, det behövdes verkligen en uppdatering.
Jag har hållit på att fixa den här i några dagar nu, och jag är grymt nöjd! Förhoppningsvis är headern bara tillfällig.


Hanna i Paris III



Modell: Syrran / Foto & redigering: Jag

Hittade några gamla porträttbilder från Paris som jag kom på att jag aldrig la upp. Det vart många fina bilder därifrån! Det var ett tag sen jag fotade Hanna nu, börjar bli dags igen tycker jag.

Förresten, på torsdag börjar skolan :((((( Jag vet att jag säger det varje år, men vart tog sommarlovet vägen?


USM



Då var USM över för i år då. Jag hoppade både längd och tresteg och... det kunde väl inte ha gått så mycket sämre haha. Men det var kul i alla fall, alltid nåt. ;)
Höjdhoppande Mathilda på bild.


Nesrin II


Modell: Nesrin / Foto & redigering: Jag


Träd


Det är inte ofta jag tar självporträtt men för ett tag gjorde jag faktiskt det. Målade ett träd eller nåt i ansiktet med en kajalpenna och det var typ omöjligt att få bort sen haha. Förutom att bilderna blev så brusiga så gillar jag dem.

Förresten visst har jag blivit duktig på att blogga? Har blivit en hel del inlägg de senaste dagarna faktiskt.



Water drop


Vädret idag kunde ju ha varit bättre, men det gör inte så mycket för nu har jag en ursäkt till att sitta inne och kolla på OS hela dagen hihii.


Mobbade



Min fru och jaag.


Världens bästa



Bilder som togs igår efter träningen. Tänk vilken tur jag haft som hamnat i världens bästa friidrottsgrupp med de underbaraste människorna.


Nesrin


Modell: Nesrin / Foto & redigering: Jag

Idag har jag vart med Nisso, väldigt längesen vi sågs sist så det var kul att träffa henne. Jag passade på att fota henne lite också, så fin hon är! 
En hel del fina bilder vart det men jag har bara orkat redigera en hittills, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den bäst i färg eller svartvitt. Färgerna är så fina men den var grym som svartvit också. Vad tycks?


Olympic nails


Asså 100m-finalen igååår!!! Tänkte att det kanske passade bra också att visa mina OS-naglar som jag gjorde för ett tag sen nu. Inte helt fel att springa runt med världens snabbaste man på sina naglar hihi. På nedre bilden till höger har jag försökt göra Angelica Bengtsson, Usain Bolt och Sally Pearson, i den ordningen. Jag tycker det vart väldigt snyggt faktiskt. För fler nageldesigner, kolla kategorin Naglar.


Friidrott


Hej jag heter Elsa och jag är sämst på att blogga.
Jag har inte riktigt haft tid att blogga, har haft fullt upp. OS-friidrotten har ju nämligen börjat så jag har knappt haft en ledig stund. Ni förstår ju att jag har det stressigt...
Nädå, jag har inte riktigt haft lust bara. Men här är nåt slags inlägg i alla fall. Just nu sitter jag och kollar på handboll av alla sporter, det är ju faktiskt rätt så kul. Laddar inför friidrotten ikväll och Michel Tornéus längdfinal! Grymt av honom att ta sig dit. Annars så är jag mest imponerad Jessica Ennis hittills, fatta vad bra hon är som presterar så bra fast hon har så mycket press på sig.

Idag har jag vart och tävlat på förmiddagen faktiskt, i Västerås. Jag hoppade inte så bra men det blev långt ändå, pers med några cm faktiskt. Det känns ju bra inför USM nästa helg, jag läääängtar!