Jag dog precis

Det här känns ju inte riktigt ok....... Träffade Sannas kattungar idag och asså jag döööööör. Borde vara olagligt att vara så söt. Jag vill också haa! Mamma, pappa...?


xmas

Ett lite försenat god jul, hoppas alla hade en lika bra jul som jag! :) Märkte nu att jag typ inte har några bilder från julafton, får bli några lite halvfula från dagarna innan istället (eller dagen innan, gör alltid allt i sista sekunden haha).


Sista inlägget

Äntligen jullov, så skönt. Som vanligt är jag sent ute med julklapparna, en enda har jag lyckats fixa hittills. Tänkte försöka fixa några fler imorgon, men kul sak att göra sista dagen i livet liksom :(((((( Eller asså kommer vi få leva imorgon också eller är det klockan tolv idag eller vad? Inte fattat riktigt...
Det värsta om jorden går under imorgon är att jag inte får veta hur julkalendern slutar!! Den är asbra ju, sett alla avsnitt thihi.


Första december

Dagens träning vart riktigt mysig, vi kom inte in i hallen så vi var i korridoren hela passet men det funkade ändå hehe. Förutom att kolla på skidor har jag idag också försökt fota snön litegrann, men det gick inge bra för allt var så grått och tråkigt. Får försöka igen nån annan gång lite tidigare på dagen.
Nu ska jag iväg på släktkalas, ha det braaaa.