Sista november


Bättre bild på mina naglar

Godmorgon!
Snart ska jag iväg till skolan, spanskaprov idag... Sitter här och försöker plugga lite på morgonen, smart jag vet. Sen slutar jag tvåå idag! :D
November har verkligen inte varit någon bra blogg-månad, har knappt hunnit blogga något alls. December blir bättre! typ


22 days to go


Här sitter man då begravd i läxor, orkar inteee...
Fast jag räknade precis ut att det bara är 22 dagar till jullovet, inte mycket alls ju! Tre veckor eller nånting.


Första advent

Igår var det ju första advent om det var någon som lyckades missa det. Här hemma bakades det pepparkakor och lussebullar. Fast det vart inte så mycket pepparkakor, jag åt upp det mesta av degen... ;)
Sen typ på kvällen så kom äntligen snön! :D Jag och syrran var ju tvugna att springa ut och ha snöbollskrig i bara t-shirtarna så att typ all snö på tomten tog slut haha.



Haha fina pepparkakor jag vet


Vägmärken


Jag hade ju tänkt att ta bilderna på mina naglar utomhus, men jag tänkte inte på att det typ redan är mörkt när jag kommer hem från skolan...
Så här vart de i alla fall, vägmärken blev det den här gången. Tar kanske snyggare bilder på dem nån annan gång.

Jag blev jättenöjd, vad tycker ni? :) Om nån har någon idé på vad jag kan göra för naglar nästa gång så är det bara att lämna en kommentar!
Kolla i kategorin naglar för att se fler nageldesigner som jag har gjort.


22.05


Målade nyss klart naglarna, det var på tiden att göra om dem. Jag tycker att de vart snygga! Jag visar bild imorrn, det blir inga bra bilder inomhus och ute är det för mörkt.

Imorgon blir det Fyrishov med klassen och typ simtest. Undrar var min bikini är nånstans ehe :s


Helg


Jag hade faktiskt tänkt blogga i morse, men då funkade inte internet? Jaja nu fungerar det bra i alla fall. Tog den här bilden då, det var minusgrader imorse! Winter's coming. Haha bara jag som längtar efter snö?

Skönt med fredag och helg nu. Jag har missat de två senaste avsnitten av idol, men ikväll ska jag nog kolla. Det är många bra i år, men Amanda Fondell är min favorit. Jag älskar hennes röst och stil. Hoppas hon vinner!
Sen blir det friidrottsläger lördag-söndag. Ska bli skitkul att få köra igång med teknikträningen, nu kör vi bara kondition och styrka. Åh vad jag längtar efter att få börja tävla igen!


Kulturdag


Idag i skolan var det kulturdag. Man fick välja bland olika aktiviteter, jag valde att göra kortfilm. Vi fick alldeles för lite tid på oss, men filmen vart faktiskt riktigt bra ändå. Sånt där tycker jag är kul, att filma och klippa ihop små filmer! :)

Har tränat idag också. Jag överlevde, men det var knappt kan jag säga!
Det var väldigt kallt också idag, halt och en massa frost. Jag hoppas på snö snart jag!


Ska sova


Kommer inte på nåt bra att skriva, så det får helt enkelt bara bli en bild och ett "godnatt"

God natt. (hah sämst jag är)


111113


Smart att blogga när man har hur många läxor som helst, men jag är ju inte världens smartaste heller...
Jag har varit sämst på att blogga den senaste veckan, men jag hinner ju aldrig? Och hur kul är det att läsa om alla mina prov och träningar liksom?

Åh vad jag är sugen på att fota! Hoppas att syrran kan ställa upp som modell snart igen, jag tycker att det gick riktigt bra förra gången. Synd att det blir mörkt så fort bara så här års.

Tillbaka till läxorna nu, vi ses!


Yesterday


...Så var det slut på det roliga, skolan började igår. Det var inte kul att gå upp på morgonen kan jag säga. Här är några mobilbilder från gårdagen, jag försökte lära mig att skriva med vänster hand på matten. (Jag är högerhänt) Tyckte att det gick ganska bra faktiskt. Bilden till höger ritade jag med bara vänster hand, riktigt stolt! Haha vilket liv jag har...
Bilden i mitten togs på bussen på väg till träningen. Styrkan igår var hemsk, men jag är väldigt nöjd med mig själv för jag tycker att det gick bra för mig!
Nu ska jag springa iväg till skolan, ses!


Kycklingpaj


Idag var det jag och syrran som lagade maten. Modigt av våra föräldrar att lämna oss ensamma i köket hehe.
Vi gjorde någon slags kycklingpaj, och konstigt nog blev den jättegod. Kanske inte ser ut så på bilden, men det var den i alla fall! ;)


Egen reflexskärm

När jag skulle ta de här bilderna så fick jag en massa mörka och fula skuggor i ansiktet, och då kom jag på att jag läst någonstans att man enkelt kan göra en egen reflexskärm av aluminiumfolie. Det bästa som jag hittade att sätta fast folien på var en papperskasse från ica haha, det funkade rätt bra men det skulle säkert gå bättre med någon slags kartong.
Jag häftade fast aluminiumfolien på ica-kassen, och såhär snygg vart min reflexskärm. ;)

Skillnaden på bilderna blev stor!
Ett bra och billigt tips om du inte har lust att köpa nån reflexskärm!


Träning


I brist på bättre bild så lägger jag upp en... SVAMP! :D

Träningen idag gick bra, det kändes inte alls lika tungt som vanligt. Det märks att man har blivit starkare! Fast ååh, jag orkar inte vänta längre. Kan det inte bara bli vinter så jag får tävla igen!?


New haircut


Såhär ser jag ut nu! Inte så jättestor skillnad kanske.
Bilderna är exakt likadana, fast spegelvända. Jag tycker att de ser helt olika ut... :s
Jag blev jättenöjd i alla fall! :)


Klippt


Tjenare tjenare!
Idag har jag klippt mig! Eller, nån annan har klippt mig. (haha...) Inte några stora förändringar direkt, men har typ klippt luggen lite. Kan lägga upp en bild imorrn, nu är det lite för mörkt för att det ska bli några bra bilder.


Sunset


Den här bilden togs i våras. Varje gång jag åkte hem från träningen så var det en sån fin solnedgång över slottet och kyrkan, men varje gång glömde jag bort att ta med kameran. När jag äntligen kom ihåg den så var solnedgången inte alls lika fin. Bilden vart i alla fall helt okej med lite redigering.
Nu blir det mörkt lite för snabbt för att det ska bli några fina solnedgångsbilder, får väl försöka igen nästa år... ;)


Headphones


Mina nya hörlurar ♥

Första november idag, sjukt hur fort tiden går. Det var ju sommar nyss?
Igår var första friidrottsträningen inomhus. Skönt, det hade börjat bli lite väl kallt att träna utomhus i två timmar. Styrkan igår var hemsk, världens träningsvärk i magen idag. Jag får ont när jag skrattar haha.