Där jag växte upp och så

Förutom att jag har vart lite småsjuk och inte kunnat träna som vanligt så har den här veckan vart riktigt bra faktiskt, hoppas på en lika bra helg. Bjuder på lite bilder från Upppppppppsala.


And the snow is coming, don't you know?

Två inlägg inom 10 timmar, hur ofta händer det liksom? Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med den här dagen, vi ses kanske ikväll om jag överlever.


Inte som du

Bilder från träningen igår. Varför gör man inte det oftare, tar med kameran till träningen? Det är ju jättekul att ha bilder som man kan titta tillbaka på sen. Ida är det som är fotografen till de här.
Idag var jag med Klara för första gången på huuur länge som heelst. Vi hade det mys. Nu: zzzåva


Pain is temporary victory is forever

Hemma efter en träning som gick riktigt bra, inga läxor och fredag imorgon - det kunde vara sämre. På bilden syns en liten del av ett av mina favoritcitat som jag tryckte på en tshirt idag i skolan, det kallas kulturdag.


En som blev kvar

Inte ofta jag läggar upp bilder på mig själv i bloggen. Här är jag i alla fall, för ett bra tag sen.


Dag 2

Godmorgon, snart ska jag iväg till andra dagen av praon. Hittills är det väldigt bra, hoppas det fortsätter så. Jag praoar i en typ hobby/pysselbutik.


Weekend

Har vart en riktigt mysig helg. Jag och syster hälsade på kusinerna från lördag till söndag och hade det hur bra som helst, och idag så fyllde Louise 15 (grattis! igen hehe) så vi firade det några stycken med kinarestaurang och bio. Nya Bondfilmen såg vi, den var riktigt bra faktiskt. Annorlunda.
Nu ska jag sova så jag orkar upp till praoen som börjar imorgon, godnatt!


Troubled

Modell: Klara / Foto & redigering: Jag
Två bilder på Klara tyckte jag kunde passa bra så här på torsdagskvällen, jag älskar båda två. Den understa har dykt upp i bloggen en gång tidigare, då med en annan redigering. På tal om det, på min datorskärm har båda de här bilderna en tydlig blå ton och är ljusa, men jag har märkt att när jag har kollat på min blogg på andra skärmar så har bilderna varit helt mörka, utan kontrast och inte lika blåa? Det är ju inte så kul, jag vill ju att alla ska se bilderna som jag har tänkt att man ska se dem. Lämna gärna en kommentar och berätta hur bilderna ser ut på eran dator!