Sista träningen

¡Hola!
Sitter och försöker att få NO:n till imorgon att fastna, går väl sådär. Idag var det sista träningen på två veckor buhuu. Uppehåll. Vad ska jag nu göra med mitt liv haha? Men till helgen blir det sista tävlingen för i år, Skol-SM. Grymt kul ska det bli! Denna bild tyckte jag passade bra till våran utklädnad hahhaa.
Nu ska jag tillbaka till fysiken, ha det braa


Broken


Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag


Friiiday


Äntligen helg och det firar vi med en bild på den här lilla skitungen som jag spenderade största delen av denna fredag med. Nu vet jag inte vad jag ska skriva så hejdååå


Fin bild eller inte

Idag var det friluftsdag på Studenternas, lite friidrott säger man ju aldrig nej till hehee. Efteråt hann jag träffa de inte fullt normala personerna på bilden också, treevligt var det!


Sanna

Modell: Sanna / Foto & redigering: Jag


Booring

Här sitter jag och räknar matte och redigerar bilder, eller okej mest redigerar bilder hehe. Sjukt många fina bilder vart det från i fredags! Får se till att bli klar med matten nu så jag kan koncentrera mig helt på dem.


Louise


Modell: Louise / Foto & redigering: Jag
 
Från i fredags, färg eller svartvit?


20120910

Jag var väl inte riktigt på topp idag, men efter en träävlig träning känns det bättre. Älska friidrott <3
I helgen var jag och tävlade förresten, hoppade tresteg. Det gick väl inte riktigt som jag hade velat, men de långa hoppen sparar jag till ett bättre tillfälle. Skol-SM till exempel, säsongens sista tävling buhuuu.


Sounds of the city


Modeller: Sanna & Louise / Foto & redigering: Jag
 
Första bilden på Louise och Sanna, räkna med att det blir rätt så många fler. Vilka snyggingar asså! Väldigt nöjd med redigeringen är jag också.


Svart och vitt och lila

Idag har jag haft en träävlig dag med Lollo och Sanna. Vi hade en liten fotografering i stan, bara gick runt och när vi hittade nån bra plats stannade vi och tog lite bilder och sen gick vi vidare. Lite mysigt sådär. Och tråkigt kan man ju inte ha med de där två töntarna.
Det vart en hel del fina bilder men jag orkar inte fixa dem nu, nu vill jag bara soooova. Vad sköönt att äntligen få sova ut imorgon, kommer inte ihåg när det hände senast haha.


En torsdag

Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag
 
En av favoritbilderna på syrran. Eller jag tror det i alla fall, kan inte välja jag älskar alla haha.
Det visade sig förresten att jag inte heller hade HK idag utan började 11.40. Lite onödigt då att jag kom till skolan 8.30, så suur. Tur att Sanna bor 2min från skolan i alla fall.
Träningen idag förresten var bäst. Vi gjorde det bästa som finns, nämligen att hoppa tresteeeg.


Thursday

Om jag hade vart i andra HK-gruppen så hade jag haft sovmorgon till 11.40, men sån tur har man ju inte så jag sticker iväg till skolan nu istället. Ha det bra!


Klarisen

Modell: Klara / Foto & redigering: Jag
 
En till bild på Klara, den här var så söt! Rätt så stor skillnad på de här bilderna och bilderna på Hanna som också togs nyligen. Faktiskt är det tänkt att bli en till porträttfotografering på fredag, mycket porträttbilder nu. Så kul, jag älskar att fota människor.


Play for me

I augusti snittar jag 0,97 inlägg per dag, fyfan vad bra asså! Måste vara nåt rekord typ. Förresten har jag snart haft den här bloggen i ett år, hääftigt!


Hanna

Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag
 
Två bilder till på syrran. Jag är så jääävla nöjd med de här bilderna; stylingen, redigeringen, platsen, uttrycket och asså ååh!


Kraftmätningen / Finnkampen

En liten bildbomb från helgen. Var och tävlade i Göteborg i en lagtävling och hade så grymt kul! Tävlingen gick bra också, alla var grymma. Sista dagen var det stafett inne på Ullevi innan Finnkampen och jag var så sjuukt nervös, men det gick bra och var riktigt kul faktiskt. Efteråt fick vi stanna och kolla på Finnkampen också, häftigt var det!