Näst sista april

Från Spanien, min tränare tog bilden

Så skönt med en liten extrahelg, precis vad som behövdes. Mathilda sov hos mig till igår och Hedvig och Vickan gjorde det tills idag. Upptäckte att de inte hade sett någon av Star Wars-filmerna och så kan man ju inte ha det, så vi hann i alla fall med två av filmerna. Jag var en riktigt Star Wars-nörd när jag var liten, men mina kompisar ville inte riktigt vara med i mina lasersvärdslekar haha...
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag tills det är dags för träning, tror det var sprint idag och det ska faktiskt bli kul, längesen jag körde det.


Regn

Två bilder som ganska bra sammanfattar veckan, var det bara jag som hade hört att det skulle vara sol?!
Skrev idag fjärde provet på fyra dagar och nästa vecka ser tyvärr inte mycket bättre ut men nu tar jag i alla fall heelg! Kommer bli en bra helg det här.


2xElsaTvå till

Testar en redigering som egentligen är väldigt olik mig, jag har inte bestämt mig än om jag gillar den eller inte. Bilderna är från Spanien båda två, lite mer detaljbilder den här gången.


Spexfoto

Jag var indiaan, inte för att det syns på bilden (som förresten är väldigt charmig, råkade slå till Sanna i ansiktet hahha), och det kanske inte syntes i verkligheten heller men det var jag i alla fall. Gick runt med min sönderklipta blodomloppströja å en massa fjädrar i håret ehe.
Nu ska jag iväg på träning men fattar inte riktigt hur det ska gå, har sån sjuk träningsvärk från hoppstyrkan igår!


Framförhållning

Imorgon har vi spexfoto och jag som alltid är ute i god tid med allting började fundera på idag vad jag skulle vara för någonting. Vi har inget speciellt tema utan man får välja själv vad man ska vara och det gör ju det hela ännu svårare haha, men nu har i alla fall jag och Sanna kommit på vad vi ska vara och lite snabbt fixat ihop någonting. Lite detaljer på bilderna, dä blir nog bra ändå.


Tisdag

Lite såhär kändes det imorse när termometern visade minus nio grader och jag var tvungen att gå till skolan när jag två dagar tidigare gått runt i shorts. Men det vart en rätt bra dag till slut ändå, kom precis hem och tänkte faktiskt gå och lägga mig om ett tag fast jag har lite sovmorgon imorgon, är så sjukt trött så jag skulle kunna somna typ nu.


España

Sista bilden har jag snott av Klara
 
Oj just det jag har en blogg, typ lite så... Kameran fick stå allt för länge, både tid och inspiration saknades och utan bilder skulle den här bloggen vara rätt så kass så det blev inget bloggande helt enkelt.
Men nu är kameran full med bilder, från Spanien! Kom hem idag efter en grym vecka på träningsläger där med världens underbaraste människor, en vecka som gick alldeles för fort. Vill tillbaka ju! Har haft det så himla bra.
Många bilder har jag som sagt, räkna med att en hel del till kommer dyka upp här förr eller senare.