Säsongspremiär

Då har vi kört igång säsongen och det på ett riktigt bra sätt! Igår hoppade jag utepers i tresteg i allra första tävlingen, jag har aldrig varit i närheten av att börja en säsong så bra tidigare. Jag hade några ännu längre övertrampshopp också, jag har sagt det hela tiden men jag säger igen att det blir en riktigt rolig sommar det här.
 
Ikväll blir det hockeyyy, vet inte vad det har kommit ifrån riktigt men plötsligt är jag värsta hockeynörden? Är riktigt roligt att kolla på ju, har spenderat många kvällar skrikandes i soffan den senaste tiden. Matchen mot Kanada, trodde jag skulle dööö! Och han Loui Eriksson är så jäävla lik Christian Bale, tänker på det varje gång jag ser honom haha.
Nu ska jag inta min plats i soffan, ha det bra


kiwi och porträtt

Ett bra sätt att börja en dag på. Just nu ser vädret rätt tråkigt ut men senare idag ska det bli 22 grader och sol så det litar vi på tycker jag.
Förresten var det väldigt längesen jag fotade porträtt nu, man var ju inte så pepp på det när det var kallt så länge men nu verkar det ju vara slut på det så jag tror det är dags igen snart!


Sjunde maj

 
Det är så skööönt ute, känns lite som att vi hoppade över våren i år och går direkt på sommaren och jag kan inte säga att det gör mig så mycket. Bara en dag kvar i skolan dessutom sen tar vi helg, livet är braaaa.


Svampbob

Hade en rätt lång rast efter nationella i engelska idag så jag drog hem en sväng. Tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg med naglarna gjorde jag igår, de tog sjukt lång tid att göra, kanske framförallt för att det var väldigt längesen jag målade naglarna senast så man är väl lite ringrostig hehe.
Nä nu ska jag kolla om vi har något som går att äta och sen dra tillbaka till skolan, vi ses.