blacknwhite

I förrgår tänkte jag gå ut å fota lite självporträttsbilder men det var så kallt och snöigt och blä så jag gick in igen, det funkade bra det med. Färgen jag hittade var halvt omöjlig att tvätta bort så sen fick jag gå runt resten av dagen och se smutsig ut i ansiktet.


Frukost

Detta plus en del till var min och Hannas frukost i morse. Jag hann inte fota allt för jag var så hungrig, men nu är jag så mätt att jag aldrig kommer bli hungrig igen haha.
Så sköönt med sportlov


Normal

Ett bra citat tycker jag, det skulle ni nog också tycka om ni kunde läsa min fula skrivstil haha.
Idag var en rätt så bra dag. Kom på att det bara är en vecka kvar till sportlovet också, det är värt ett plus +


Söndag

Sov hos Jazmin med Louise inatt men var tvungen att skynda mig hem för ett tag sen för att inte missa skidskyttet hehe (nörd). Vi hade det mysigt i alla fall, bland annat såg vi filmen The Prestige och om ni inte har sett den så se den! Älskar såna filmer.


Morgon

Blir så avundsjuk på alla som lägger ut värsta frukostbilderna så nu gör jag det med. Man ba frysta bär, gott! Fint Elsa. Nu träning, tjohej.


aztec nails

Idag var bilden inställd = tre timmars sovmorgon = helt ok. Använde dessa tre timmar till att måla naglarna, tycker det vart rätt häftigt. När jag sedan kom till skolan fick jag reda på att NOn också var inställd = två timmars sovmorgon till. Så idag har jag haft en och en halv lektion och en väldigt seg dag. Nu ska jag måla andra handen.


Två rader intressant läsning

Sedan igår ägs detta skal av moi, från fyndiq.se. Jeg liker det!
Om ett tag blir det träning för äntligen är jag typ frisk, wiii!


A Drop In The Ocean

Fylla år har jag hunnit göra sen vi sågs sist, så nu är jag ett år äldre. En trevlig liten present jag fick var en blixt till kameran. Än så länge fattar jag inte så speciellt jättemycket, denna bild är cirka det bästa jag åstakommit hittills. Väldigt kul att hålla på med den är det i alla fall, får försöka lära mig lite mer om hur det funkar bara.


Aim for the stars

 
Mathilda på bild som hoppade högt i helgen. Det gjorde inte jag, jag hoppade inte ens över huvud taget för jag var sjuk så jag fick vara publik. Idag är jag inte ens publik utan är hemma från träningen och tycker synd om mig själv eller nåt. buhu


Liten uppdatering

Jag vart lite sugen på att blogga igen och tänkte att lusten kanske skulle komma tillbaka om jag fixade till designen lite. Lite enklare, inte lika rörligt, jag gillar den! Får se hur länge det håller den här gången då... ;)