Före & efter

Jag visar hur två bilder såg ut före och efter redigering, och vad det är jag har ändrat. På nedersta bilden syns inte så jättestor skillnad, menmen...
Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS2.


Mer kontrast, ljusare med kurvor, blå färgbalans.


Mer kontrast, fixat med kurvor, ändrat den gröna färgen med selektiv färgändring.


Piano


Bild fotad och redigerad av mig, textur härifrån

Igår satt jag och redigerade ihop den här filmen när syrran spelar piano, blev rätt så bra faktiskt tycker jag. Och så har hon blivit riktigt duktig på piano, fast shhh, säg inte till henne att jag sa det där ;)

Filmen


Pink


Rooosa Elsa

Helg nu då, studiedag som sagt imorgon. Häärliigt!
Nu blir det film con mi hermana, (=syrran för er som inte är lika otroligt duktiga på spanska som jag) om jag lyckas bli klar med detta blogginlägg nån gång.

See ya!


Intressant


Sista skoldagen idag, studiedag imorrn! Så när den här dagen är slut så är det äntligen heeelg. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra i helgen.
Känner att det här blev ett otroligt intressant inlägg haha, men det får ni leva med. Nu ska jag springa iväg till skolan, ses!


Imse vimse spindel


Den här sötnosen träffade jag i somras. Jättestor, trodde inte att det fanns så stora spindlar i Sverige. Tycker bilden blev rätt så snygg.


Curling


Gammal bild

Curlingen igår var faktiskt riktigt kul, fast svårt! Lagom tills jag började förstå hur man skulle göra så var det slut haha... Det skulle vara kul att prova igen.

Idag händer väl inget speciellt, skola som vanligt. Bloggar nog senare idag.


Moorning


Godmorgon!
En halvtimmes sovmorgon idag så jag passar på att blogga lite.

Idag ska vi spela (säger man spela?) curling med friidrottsgruppen! Jag har aldrig provat förut, men dom som har kört säger att det är jättekul. Haha vi får väl se hur många gånger jag halkar på isen idag. ;)


Autumn



Två bilder som togs igår. Jag gillar färgerna i den första bilden.

Idag har det inte hänt mycket. Försöker göra matteläxan, har suttit i typ en timme med samma tal. Det känns som att mina få hjärnceller har tagit semester eller gått och dött eller nåt...


Elsaaa

Normal?



Photoshop-tips







Hanna


Lillasyster Hanna fotad av mig

Idag får min "käära" lillasyster äran att hamna på min blogg. Jag började denna lördag med att utklassa henne i WeSing. (Eller, nästan i alla fall...) Våra föräldrar stängde in sig i köket när vi släppte loss, så bra är vi!

Idag ska jag träffa min kusin, det blir kul. Var längesen jag träffade henne, har saknat henne!



Idol


Bilder: TV4

Gud vad skönt med helg! Det är ju ingen friidrott imorrn heller, (uppehåll :/) så det blir sovmorgon till och med. Skönt!

Ikväll blir det Idol. Jag brukar vara värsta Idol-nörden, men i år har jag knappt sett ett enda avsnitt. Har inte så bra koll på vilka som är med, är Oleg kvar haha?

Jag gillar inte alla förändringar som gjorts. Saknar Andreas Carlsson, och programmet är ju verkligen inte samma sak utan Peter Jihde! Men det tar väl ett tag att vänja sig ;)

Förresten... Det ÄR väl idol idag? *bra koll*


Friiidaay


Bild från i somras

Äntligen fredag! Trodde aldrig att den här veckan skulle ta slut hehe. ;)
Nu gäller det bara att försöka överleva den här skoldagen, så ses vi nån gång senare idag. ♥


Nails




Något som jag tycker mycket om att göra är att måla naglarna! Har blivit duktigare det senaste året, nu ser man nästan vad sakerna föreställer! ;D
Här är fyra av mina favoriter som jag har gjort. Jag använder tandpetare för att måla dit sakerna.

Vilka är snyggast?



5 om Elsa


Jag kan nå näsan med tungan.

Jag är helt galen i småtomater, kan äta hur många som helst. Om det står en skål framme med småtomater så kan man räkna med att jag äter upp dem.

När jag var mindre hade jag väldigt dåligt självförtroende. Nu är det bättre, mycket tack vare att jag började med friidrott.

Jag tycker verkligen inte om fotboll. Vad är meningen med att springa runt och sparka på en boll haha?

Jag älskar att sjunga, men av någon konstig anledning är det ingen annan som gillar när jag sjunger...


Oh baby it's raining


Vackert väder vi har...
Jag kan faktiskt tycka att det är rätt så mysigt med regn, fast nu har det regnat lite väl mycket tycker jag. Märks att det är höst, det blir mörkare och mörkare och kallare och kallare.
Fast det finns ju bra saker med hösten också. Till exempel så kan man sitta inne på kvällarna och tända ljus och myysa! ;D

Vad tycker ni om hösten?


A


Jag i somras, älskar den bilden. Saknar sommaren!

Idag fick vi tillbaka vårat första prov i 8an, med nya betygsystemet. NO-prov var det. Gissa vad jag fick? Alla rätt, A *stoolt*. Nu gäller det bara att fortsätta så här, haha.


21 september 2011


Bild från i somras

Tjeeeenare bloggen!
Hade väl egentligen inget viktigt att säga, (har jag nånsin det?) men ville i alla fall slänga in ett litet inlägg. Ska iväg till skolan nu, slutar tvåå idag! :D

Vi ses nog senare idag.


Läxor

Friluftsdagen idag var faktiskt kul, haha jag är typ den enda på skolan som tycker det. Bara för att jag älskar friidrott ;)
Blev väl inga superresultat direkt, men är ändå nöjd.

Gjorde nyss klart jobbigaste HK läxan, skönt vara klar med den. Nu blir det spanska, och sen ska jag sååååvaa. Gud vad skönt, längtar efter min säng haha ♥ 


Vila

Inte förrän om två hela veckor kommer jag att få träna friidrott igen. Två veckors träningsuppehåll/vila. Det låter kanske inte som någon speciellt lång tid, men det känns det som. Jag kommer länga ihjäl mig till den tredje oktober!

Fast imorgon är det friluftsdag i skolan, en dag med friidrott. Ska bli kul att få åka ner till studenternas i alla fall, få träna lite.

Satt och kollade igenom mina bilder och hittade den här bilden på mig och Mathilda. Inomhussäsongen 2009/2010 måste det vara. Små vi var, händer mycket på två år haha! Blev grymt taggad på uppbyggnadssäsongen när jag såg den här bilden, massa styrka och intervaller hehe.
Inomhussäsongen 2011/12 ska bli min bästa hittills, nu köör vi! 



Green




Stars


Mina naglar som jag målade igår, försökte rita av mig själv haha ;) Blev rätt så nöjd, vad tycker ni?
Snart kommer mina favoritkråkor, får se vad vi hittar på.


Elsa


Elsa heter jag. Jag föddes i Uppsala för fjorton år sedan, och jag bor fartfarande här.
Folk brukar beskriva mig som en glad person. Det stämmer nog ganska bra, jag är glad nästan hela tiden och det är inte ofta som jag är sur.

Jag älskar att fota, jag kommer att lägga upp många bilder i bloggen. Jag tar bilderna med min Canon EOS 1000D, som jag fick i julklapp förra året. Min bästa julklapp någonsin! Jag är inte direkt nåt proffs, men jag blir bättre och bättre för varje dag! :)
Jag tycker också om att måla naglarna, redigera bilder, ritadesigna bloggar osv. Det kommer nog att märkas en hel del i bloggen.

Den största delen av mitt liv består av friidrott. Det finns inget bättre. Jag tränar i världens bästa friidrottsgrupp med världens underbaraste människor.
En dag ska jag bli bäst. Håll utkik efter mig högst upp på OS-prispallen om några år!

Nu vet ni lite om mig!


Ny blogg


Japp, Elsa har skaffat en ny blogg. Av någon konstig anledning blev jag plötsligt sugen på att börja blogga igen. Kommer säkert tröttna direkt igen, men ändå haha. Jag ska i alla fall försöka blogga lite oftare på den här bloggen.
Designen har jag jobbat ihjäl mig för, men jag blev sjukt nöjd tillslut i alla fall! :)

Snart kommer ett inlägg upp med lite info om mig.
Hoppas ni gillar min blogg!