Höstlov



Wii, äntligen fredag och höstlov! Riktigt skönt. Det firar vi med två otroligt vackra (öh?) nytagna bilder.
Ikväll blir det väl Idol gissar jag. Hoppas ni får en härlig fredagskväll! ♥


Yellow


Här sitter jag och försöker plugga kemi, smart att blogga samtidigt då jag vet... ;)

Snart ska jag iväg på träning, det blir nog jobbigt idag. Träningen igår var förresten hemsk, mina ben doog! Det var seriöst jobbigt att stå upp direkt efteråt. Men det känns så skönt när man är klar. :)


Superman nails



De här gjorde jag igår, jag blev jättenöjd!
Om någon undrar så använder jag tandpetare för att måla dit sakerna. :)


Monday morning


Bild som togs i somras

Jag behöver bara överleva den här veckan, och sen är det höstlov! Det ska bli riktigt skönt.
Idag är en helt vanlig måndag. Först världens jobbigaste skoldag och sen friidrott. Även fast måndagsträningarna är hur jobbiga som helst så kan jag inte låta bli att längta lite till intervallerna.

Skola nu då, vi ses!


Pictures

Idag har jag varit duktig och rensat bland alla bilder som jag har fotat. Jag hade verkligen hur många bilder som helst som inte ens var fina som bara tog en massa plats.
När jag gjorde det så hittade jag många bilder som jag helt hade glömt bort. Här är några som jag tog i somras, när jag var ute med båten:





Syster

Idag var jag och syrran ute i skogen och fotade. Vi började lite för sent, så de sista bilderna vart suddiga för att det blev ganska mörkt, men jag är ändå väldigt nöjd med bilderna. Och Hanna är ju faktiskt riktigt snygg. Fast berätta inte för henne att jag sa det där. ;)

Hannas blogg

Här är några av bilderna:


Modell: Hanna / Foto & redigering: Jag


Jobbigt

Jag. Är. Döööööd.
Träningen idag var hur jobbig som helst. Världens jobbigaste intervaller. Fast jag överlevde, tror jag i alla fall.

Jaja, man får väl bita ihop och drömma sig bort till det här istället: (Ullevi, Världsungdomsspelen i sommar)


*Egooo*





Industriella revolutionen


Tjenare, tjenare!
Här sitter jag och försöker plugga till SO-provet till på torsdag, det går ganska bra faktiskt. Jag brukar typ börja plugga dagen innan, men nu är jag riktigt duktig och börjar två dagar innan haha.

Ska fortsätta nu, ses imorrn! ♥


Uppsala


Godmorgon!
Det är riktigt varmt idag, hela 7 grader hehe! Fast de senaste dagarna har det ju nästan varit minusgrader.
Jag längtar faktiskt lite efter vinter och snö, och framförallt så längtar jag efter julen! Den mysigaste tiden på året.

Fast efter 20 minusgrader längtar jag inte speciellt mycket. Jag kommer ihåg hur kalla mina fingrar var efter att jag tagit den här bilden över Uppsala.

Nu ska jag springa iväg till skolan, vi ses!


Död


Bild som jag tog nyss, tyckte den vart snygg. Fast hjälp vad dammigt tangentbordet är :$

Jag dog av träningen idag, GUD VAD JOBBIGT DET VAR! Fast man känner sig så nöjd med sig själv när man är klar. ;)

På uppvärmningen flög det typ in en fluga eller nåt sånt i min mun, skitäckligt. Trodde jag skulle spy eller nåt :s
Haha nu vet ni det...


Blueberry


Här sitter jag och försöker komma på nåt bra att skriva, det går inge vidare. Om ett tag ska jag iväg på träning i alla fall, det blir kul! Fast jag kommer nog vara död efteråt, som vanligt...

Undrar hur jag ska komma till träningen förresten, jag har tappat mitt busskort. (Typiskt mig) Haha jaja det löser sig nog på nåt sätt. ;) 


School


Asså gud vad helgerna går fort! Det var ju fredag nyss..?

Jag vet att min bloggning är sämst, men jag ska försöka bättra mig.
Ska iväg till skolan nu, vi ses!


Flyyying


Äntligen helg! Haha då blir jag så glad att jag hoppar såhäär högt. (Bilden är från i somras i och för sig, men...) Synd att mitt ansikte aldrig kan bli normalt på hoppbilder bara.

Nu blir det Idol!


Don't take life too seriosly



Trööött

Så här ser det ut i min hjärna just nu. Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Har försökt göra klart alla läxor, men det har inte gått nå bra. Jag tror att jag ska sova istället.

Det gick bra hos tandläkaren i alla fall, för alla som bryr sig haha. Hade inga hål. Intressant jag vet.


Nypon


Bilder från i söndags

Träningen igår var verkligen hemsk. Trodde seriöst inte att jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen alls idag, men jag har faktiskt knappt nån träningsvärk.

Idag blir det efter skolan först tjejgrupp, och sen ska jag till tandläkaren. Har aldrig haft något hål faktiskt, hoppas att det fortsätter så! ;)


Monday


Bild från igår

Så var den här måndagen avklarad. Bara fyra dagar kvar till helgen! :3
Snart ska jag iväg på träning, det blir nog riktigt jobbigt idag. Får se om jag överlever...


Naglar


Så här blev naglarna som jag började på igår, är jättenöjd! Vad tycker ni? :)


Saturday

Min bloggning de senaste dagarna har vart sämst, jag vet. Iallafall...

Imorse kom Hanna (våran friidrottstränare som har slutat) och höll i träningen. Det var jättemysigt, har saknat henne! Jobbigt var det, ska min träningsvärk någonsin gå över!? ;)

Den här kvällen har jag kollat på film (Pirates of the Caribbean 4 som inte var speciellt bra), och börjat på värsta nageldesignen. Fick nån idé om att jag skulle göra en massa olika affärer och sånt. Har bara hunnit med en nagel hittills, men tyckte att den blev assnygg!


Black&White


Mitt ansikte ser helt annorlunda ut spegelvänt ;o

Asså jag säger bara, det kommer inte bli kul imorgon. Har redan ont överallt från dagens träning, och det kommer bli 1000 gånger värre imorrn. Fast kul var det idag, i alla fall! Och jobbigt...

Nu ska jag sova, om jag lyckas ta mig upp till sängen med de här benen haha.


Övertoningskarta


Tänkte ge ett litet snabbt Photoshop-tips, hur man på ett enkelt och snyggt sätt kan göra till exempel svartvita bilder.
Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS2.


1. Börja med att öppna bilden du vill använda. Jag valde en bild på mig själv hehe. *egoo*
Klicka på cirkeln som är hälften vit och hälften svart i lagermenyn, och välj övertoningskarta. Titta på mina otroligt vackra pilar om du inte fattar. (Bild > Justreringar > Övertoningskarta går också bra)


2. Nu kan man välja vilken färg man vill ha. Om du vill ha någon färg som inte finns så klickar du där min fina pil visar och väljer en egen färg. Man kan ändra både den vita och den röda färgen. Om du vill ha färgerna tvärtom (alltså att det som är rött på den här bilden blir vitt och tvärt om) så kryssar du i rutan Invertera.

Kände att det här blev väldigt rörigt, jaja hoppas att ni fattar! :)


Träningsvärk

Hej träningsvärk! Undra hur jag ska klara mig igenom den här dagen...

Hittar ingen bra bild, det får bli en från i somras som verkligen inte passar ihop med texten. Men åh, jag saknar sommaren...


Jobbig träning

Äntligen har friidrotten börjat igen! Även fast den här träningen var så jävla jobbig att jag trodde att jag skulle dö, och att varje träning kommer vara minst lika jobbig från och med nu, så var det så härligt att få börja träna igen. Just nu känner jag mig typ bäst i världen, när jag klarat mig levande igenom den hemska träningen ;)

ÅHNEJ JUSTE, spanskaprov imorrn. Fast jag fattar inte varför jag behöver veta hur man frågar hur dags någon äter frukost på spanska...


Läxor

Slutade två idag, matteläraren var sjuk. Skönt, det behövs verkligen, har hur många läxor som helst den här veckan. Hehe jag vet, då passar det bra att blogga ;)

Ikväll är det ju träning också, (om någon har lyckats missa det) så då hinner jag inte göra några läxor. Jag måste verkligen börja nu!

Fast var ska jag börja?

Haha kul att det blev ett helt inlägg om mina läxor.


Söndag

Första gången som jag faktiskt längtar till en måndag. Inte för att det är skola direkt, utan för att friidrotten börjar igen! Har klarat mig två veckor utan träningar, nu längar jag som en galning efter att få börja träna igen.

Här är lite blider från världens bästa friidrottsgrupp, vissa av bilderna är tagna för ett bra tag sen ;)


Vad man kan göra om man inte har något bättre för sig


Hälla ut en massa müsli på bordet och skriva "kärlek" på olika språk av den.


Borttappat linsskydd


Min linsskydd är borta! Har sprungit runt som en galning här hemma och letat efter det. Är det någon som har sett det? Det är svart, runt och så står det Canon på det.

Sov hos kråkorna inatt, mysigt! Nu är jag hemma och gör inte speciellt mycket. (Förutom att springa runt och leta efter mitt linsskydd då)