Super Mario


De här naglarna gjorde jag för några dagar sen, de var riktigt pilliga att göra men jag är sjukt nöjd! Jag spelade för första gången in när jag målade naglarna också, kanske kan vara kul att se :)Hanna i Paris IIModell: Hanna / Foto & redigering: Jag

Två till av bilderna som togs under min och syrrans lilla fotografering i Paris. Jag gillar båda bilderna mycket!


17:30


Mitt mellanmål nyss. Har råkat köpa världens sötaste och äckligaste flingor :(

Två dagar har gått på praoen nu. Jag praoar hos orienteringsgymnasiet, det är rätt så kul faktiskt. Idag var jag ute och orienterade i skogen hähä.
Om en halvtimme ska jag iväg på träning, ser ut att bli mysigt för det typ regnar/snöar ute.
Aja ha det bra, hejdååå.


Gränby Centrum


Idag åkte jag och syrran till Gränby Centrum, några linnen och en ear cuff köpte jag. Sen vi kom hem har vi mest legat i soffan och kollat på Grey's Anatomy haha, femte säsongen är vi på nu. Ååh jag älskar det serien! ♥
Ska fortsätta kolla nu hähä.


Aprilväder


Asså åååh jag fattar inte det här vädret, ena dagen är det hur skönt som helst ute och nu snöar det som bara den. Jag vill ha vår juu...
Jag sticker iväg på träning nu, hoppas att det går bra att springa i snön hehe.


Ring och regnKom hem från stan för ett tag sen, var där med Sanna. En ring från JC fick jag med mig hem. Vi blev kvar lite längre än vi hade tänkt för det var poliser och avspärrat på Centralen och gick inga bussar, vi höll på å frysa ihjäl i regnet. När vi kom hem sen efter ett tag fick vi reda på att det var för att det var en knivman i Stadshuset, lääskigt! :o Hoppas ingen blir skadad.
Nä, nu ska jag ta och njuta av att det är fredag istället och att jag inte behöver gå till skolan nästa vecka, har PRAO nämligen :D Trevlig helg alla!


Engelska


Sitter fortfarande kvar med engelskaglosorna, hann aldrig med dem innan träningen. Men jag bloggar istället nu med hehe. ;)
Träningen gick bra i alla fall, vi körde testlopp inför Slottsstafetten nästa helg. De två korta sträckorna gick bra, men den långa gick inte vidare asså... Typ fem sekunder hann jag springa innan jag var död, jag hade sprungit backe precis innan. (skyller på det hehe) Jag kom i mål typ en halvminut efter alla andra... Men aja jag tog mig i mål i alla fall!
Nu ska jag sååva.


La Tour Eiffel


Bild från Paris om det var nån som inte fattade det haha. Där uppe var jag, det var rätt så högt.

Sitter och försöker träna in engelskaglosorna och blogga samtidigt, går inte vidare. Snart ska jag iväg på träning istället. Vi har börjat träna utomhus nu vid slottet, springer upp och ner för backar och sånt. Jag längtar tills vi ska börja träna på arenan istället!
Nä nu ska jag fortsätta plugga.....


Torsdag


Ingen idrott idag så sovmorgon till 9.45, inte helt fel! Tänkte passa på att slänga in ett blogginlägg men som vanligt kommer jag inte på någonting att skriva. Måste ändå typ dra nu. Vilket intressant inlägg det blev haha, hoppas ni får det bra idag!


Hanna i ParisModell: Hanna / Foto & redigering: Jag

När vi var i Paris lyckades jag efter lite övertalning få med mig min syster ut på en liten fotografering. Vi höll inte så så länge så det vart inte så många bilder, men några blev grymma! Här är två stycken, fler kommer nog om ett tag.


Första


Första skoldagen efter lovet, iinte taggad. Helst skulle jag vilja ligga hemma och sova en vecka till.
Här är mina naglar som jag gjorde för några dagar sen förresten, fast nu har snickers-naglen gått av :'(
Nu måste jag springa iväg, vi ses!


ParisHar vart hemma i några dagar nu, men det har inte blivit något blogginlägg. Har haft massor att skriva om, men jag har inte riktigt haft tid att blogga.
Paris var grymt i alla fall! Har tagit massa bilder, en del lär väl dyka upp här om ett tag. :)