Självporträtt


Kom hem från träningen för ett tag sen, det kändes riktigt bra idag faktiskt. Sista träningen innan USM, på fredag åker jag! Sen på lördagen tävlar jag, i tresteg. Gud vad jag längtar! Fast jag är rätt så nervös också haha.


Semla


Idag var det ju semmeldagen om det var någon som lyckades missa det? ;) Jag älskar semlor, sitter här och gråter nu för att min är slut... Jaja, det är ju bara ett år kvar tills nästa semla.


Trollface


Är bara tvungen att lägga upp den här bilden från i söndags haha, Hanna är så snygg!


Spikar


Vart en mysig dag med Mathilda. Jag köpte lite småsaker, vi åkte runt halva stan för att hitta spikar till mina spikskor haha.
Friidrottsträningen idag var rätt så lugn och skön också.

Ska snart gå och lägga mig tror jag, vet inte riktigt vad som händer imorrn. Godnatt!


Godmorgon


Idag ska jag träffa Mathilda. Det var längesen sist, förutom på träningarna då, så det ska bli kul. :)
Ska springa iväg till bussen nu, vi ses!


SysterModell: Hanna / Foto & redigering: Jag

Jag och syrran var ute i skogen och fotade idag, det gick rätt så bra även fast det började snöa/regna, så vi fick skynda oss lite haha. Här är några av bilderna.


Sportlov
Äntligen sportlov! Efter skolan åkte jag skridskor med Jazmin, Sanna och Karen, undrar när jag gjorde det senast (förutom med skolan då). Vi hade jättekul i alla fall. Jag släpade med mig kameran också, jag är glad att jag gjorde det. Det vart många fina (och mindre fina) bilder.


En dag kvar


Har inte en enda läxa eller något prov kvar att plugga till, det sista innan sportlovet var idag. Gud så skönt! Behöver bara klara mig levande igenom en skoldag till nu haha...
På sportlovet brukar vi alltid åka till fjällen och åka skidor. I sju år (!) har vi åkt till exakt samma ställe haha, men så blir det inte i år tyvärr... Synd, jag älskar att åka skidor. Hoppas att vi kommer iväg nån dag i alla fall till nåt ställe som ligger lite närmare!


Alla hjärtans dag


Jag och syrran gick till ICA i snön bara för att köpa chokladhjärtan haha, men de var slut... :( Fast toblerone är ju inte helt fel det heller. Så kul har min alla hjärtans dag varit haha...


Hammarbyspelen


Längdhoppande Ida på bild, hon hoppar så grymt snyggt! Bilden är från DM förrförra helgen.

Den här helgen har spenderats i Sätrahallen, har tävlat i Hammarbyspelen. Jag hoppade längd och tresteg, "helt okej" är en rätt så bra sammanfattning av helgen. Jag var (är) rätt så förkyld också så jag borde vara nöjd.
Nu är det bara två veckor kvar till USM också, gud vad jag längtar. Det ska bli så grymt kul!


Vinter


Denna bild togs igår, tycker den vart fin på nåt sätt. Det var asfint ute (och kallt ehe).

Idag har jag varit på avslutning för friidrotten, första helgen på flera veckor som jag inte tävlar hehe. Imorgon blir det träning i Västerås.


Louise & Sanna II

Modeller: Sanna & Louise / Foto & redigering: Jag

Några bilder till från när jag fotade Sanna och Louise, blev många fina bilder! :)


Pacman


De här gjorde jag igår, pacman-naglar! Tycker de vart snygga, är jättenöjd! :)


UDMTävlingen i helgen kunde inte ha gått bättre. Jag var med i tre grenar, (60m, längd och tresteg) och det blev personligt rekord i alla tre. Bäst gick tresteget. I sista hoppet klarade jag kvalgränsen till ungdoms-SM, som varit mitt mål hela den här säsongen, så om ungefär en månad åker jag till Göteborg och SM! Jag är hur jävla glad som helst just nu! :D

Nu ska jag snart iväg på träning, vi ses!