Louise & Sanna
Modeller: Sanna & Louise / Foto & redigering: Jag

Jag är sjukt nöjd med bilderna från idag, Sanna och Louise var hur duktiga som helst. Det var ju inte precis varmt ute heller, man fryser nästan bara man ser på bilderna haha.
Fler bilder kommer kanske senare.


SnöÄntligen snöö ♥

Tävlingen i lördags gick jättebra, är sjukt nöjd! Nästa helg blir det tävling igen, efter det så har jag tävlat fyra helger i rad haha. 60m, längd och tresteg blir det då. Det ska bli jättekul att hoppa längd, träningarna har gått bra tycker jag. Fast det roligaste är att hoppa tresteg såklart! ;)
Imorrn så slutar jag kvart i ett, och då har jag lyckats få med mig Louise och Sanna ut och fota. Det ska bli jättekul, hoppas att vädret är okej bara. Förhoppningsvis så har jag några fina bilder att visa upp här imorgon.


Senaste


Jag har glömt bort bloggen lite grann den senaste tiden, men jag ska försöka bättra mig.
Det har hänt en del saker sen sist. Jag har blivit ett år äldre, är femton numera. Har fått fina presenter, bland annat tredje säsongen av Grey's Anatomy av syrran. (Bilden) Synd bara att jullovet är slut så att vi inte kan ligga hemma och glo på det hela dagarna.
Jag har också tävlat igen, i söndags. Det gick bra, och min fot höll! :) På lördag tävlar jag igen, i tresteg. Jag längtar som bara den!

Förhoppningsvis dröjer det inte lika lång tid till nästa uppdatering hehe, vi ses.


Black&White
Om man inte har något bättre för sig så kan man ju alltid fota sina strumpbyxor, kul liv liksom.
Men det var en rätt så skön dag idag, även fast det inte hände något speciellt. Och imorrn är det freedaaag! :D


Skola


Var inte kul att gå upp imorse kan jag säga, men nu är första skoldagen avklarad. Längar till sommarlovet haha...
Ska på träning nu, vi ses.


10 januari 2012


Jag har inte vart speciellt bra på att blogga de senaste dagarna, förlåt för det.

Friidrottstävlingen i fredags gick väl inte precis som jag hade hoppats. Jag missade plankan med typ en halvmeter i alla hoppen, och så gjorde jag illa foten också... Ska tävla igen nästa helg, får hoppas att det går bättre då!
Imorgon börjar skolan också, längtar! (Eller inte...)


Friidrottstävling


Idag ska jag tääävla! :D Gud vad jag har längtat efter den här dagen! Hoppas att det går bra!


Flags


Jag målade naglarna igår, vart rätt så nöjd faktiskt. I alla fall med vänsterhanden hehe.
Nu sitter jag och glor på andra säsongen av Grey's Anatomy tillsammans med syrran. Och. Imorgon. Ska. Jag. Täääääävla! :D Längtar!


Tresteg


Idag har jag varit i Västerås och tränat friidrott, hoppade tresteg. Det gick inge vidare... Jag hoppas att det går bättre på fredag, för då är det nämligen dags för säsongens första tävling! :D Ska tävla i tresteg, guud vad jag längtar! Fast jag är rätt så nervös också haha.
Kan det inte bli fredag nuuuuuuuuuu?


Hanna IIModell: Hanna / Foto & redigering: Jag

Två bilder till från när jag fotade syrran, jag är jättenöjd med bilderna från den dagen! Hoppas jag får fota henne snart igen, kanske när det är lite bättre väder... ;)


Godmorgon2012 börjar med fint väder...


2012