Båtbilder #2
Lite fler bilder från när vi var ute med båten.


SunsetBilder från när vi var ute med båten. Idag var vi ute en sväng igen, det var huur varmt som helst. En hel del badpauser vart det. Tyvärr vart jag mer röd än brun, som vanligt. :/
Sen var det träning också, en mysig och rolig träning hihii.


16


Det här inlägget skulle egentligen ha postats igår, men eftersom datorn kraschade då hehe så kommer det upp nu istället.
Iallafall så fyllde den här lilla skiten/min fru 16 år igår. Tycker lite synd om alla poliser nu när hon får övningsköra. Grattis Sannaaaaa, och döda mig inte för att jag la upp den här bilden hehe.


Båtbilder
Är hemma och mellanlandar litegrann, har vart ute med båten ett tag nu och åker nog ut snart igen, får se hur det blir. Vi har haft några härliga dagar i båten, tur med vädret och så. Kameran är full med bilder också som väntar på att få bli uppladdade här.
Imorgon ska jag till Gävle för friidrottstävling, hoppar tresteg och är taggad som bara den. Känner på mig att det kommer gå braaa


Pictures of you, pictures of meHallåååå
Har vart hemma i några dagar nu men drar snart igen, ut med båten den här gången. Sen sist har jag bland annat varit i Göteborg med friidrottsgruppen, tävlat i Världsungdomsspelen. Tävlingen gick bra, och vi hade kul som vanligt. Gick på Liseberg och skrek i Balder och såå.

Idag har jag bland annat pysslat med att sätta upp en massa bilder på min dörr, lite fint sådär. Jag är väldigt nöjd med hur det vart.
Nä nu ska jag kolla på friidrotten på tv, vi ses.