HäntNu är jag hemma från stugan, eller i förrgår kom jag hem. Firade midsommar där och stannade några dagar extra. Jag har haft hur mysigt som helst även fast vädret inte var det bästa, och så har jag badat en massaaa! Jag vet inte riktigt hur länge jag blir hemma den här gången, troligtvis inte så länge. Uppdateringen kommer bli lite sisådär i sommar, kommer inte vara hemma så mycket och så orkar jag inte sitta inne framför datorn när det är sommaaar ute.

Imorgon är det tävling som gäller, i Uppsala den här gången. Jag hoppar längd, och på söndag 100m och tresteg också. Jag är redan lite nervös hehe.
Ha det braaaa


Meme nails


Kom på att jag inte har lagt upp de här naglarna som gjordes för ett bra tag sen nu. Vad tycks? :)


Sooommarlov


Bild på mig från DM igår. Sprang 200m och var nervöös.

Ett tag sen det vart ett inlägg nu, lär väl bli lite sådär med uppdateringen i sommar. Hur skönt som helst med sommarlov nu i alla fall! Det här sommarlovet har vart rätt så händelselöst hittills, har mest tagit det lugnt och njutit av att vara ledig. Tar dagarna som de kommer.
Idag cyklade jag och syrran till Lyssnaängen och badade. Lite mysigt sådär fast överdrivet varmt i vattnet var det ju inte. Imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, träning på kvällen i alla fall.
Ha det bra hörni, ♥


Nationaldag


Skönt med en ledig dag idag, jag åkte till Gränby Centrum och letade efter kläder till avslutningen och för ett tag sen kom jag hem från dagens träning. Det var en mysig träning idag, det var inte så många där, det var härligt väder och så gick det bra för mig.
Jag fattar inte riktigt att det är sommarlov om sex dagar, vad skönt det ska bliii! Vi har typ ingenting kvar i skolan heller, det enda vi gör på lektionerna är att kolla på film hehe.
Ha det braaaaaa


SkogsfotograferingModell: Hanna / Foto & redigering: Jag

En av bilderna från när jag fotade Hanna för ett tag sen, jag tycker den vart fin på något sätt. Jag gillar färgerna, men jag tycker nog ändå den är finast i svartvitt. Vad tycker ni? :)


Regn och redigeringFörsta juni och redan dubbelt så många inlägg som hela förra månaden. Inte illa! Eller så är det det det är... (haha tre det på rad)
I alla fall så sitter jag och redigerar bilder på syrran nu, från senaste fotograferingen. Det vart inte så många bilder för det var så mycket mygg, men några fina fick jag i alla fall. De dyker nog upp här om ett tag.
Fint väder vi har nu förresten (bilderna). Vad hände med sommaren? :(


Liten uppdatering

Tänkte att jag kanske skulle ta och uppdatera min döda blogg litegrann. Jag vet inte vad som har hänt riktigt, min blogglust verkar helt ha försvunnit.
I alla fall så är det bra med mig. Bara lite mer än en vecka nu kvar till sommarlovet vilket är hur skönt som helst. I övermorgon är det dags för första trestegstävlingen för säsongen också och jag är riiktigt nervös. Men det ska bli väldigt kul också!

Får se när nästa inlägg dyker upp, om det tar lika lång tid igen, men jag saknar faktiskt att blogga lite. Men för ett tag sen hade jag en liten fotografering med syrran, de bilderna lägger jag nog upp här ganska snart.


Bilden får bli på Hedvig, från DM för typ en vecka sen. Älska bilcken <3